.:: Forum :.. Strona Główna .:: Forum :..
Osoby zamieszczające wypowiedzi na Forum rozpowszechniają swoje wypowiedzi na własną odpowiedzialność. Każdy wyrażający swoje opinie na Forum ponosi odpowiedzialność za wszelkie roszczenia osób trzecich z tytułu naruszenia praw tych osób.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
WALCZYMY O WOJEWÓDZTWO RADOMSKIE       Regulamin Forum     Przydatne narzędzia i gadżety: Jak cytować artykuły z prasy? | Logotypy do cytowań

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Generalna przebudowa forum
Autor Wiadomość
Damian Maciąg 
Junior Admin
idealista?

Dołączył: 02 Sty 2009
Posty: 1620
Skąd: Radom - Obozisko
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 11:54 am   

Wcześniej było chyba 30 minut? Bo teraz gdzieś mniej więcej po 10 minutach sie wylogowuje...
_________________
Blog Damiana Maciąga
Radom - miasto wojewódzkie!
 
 
 
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 3:31 pm   

Było 15 minut - zmieniłem na 25 min.
 
 
Gladzior 
Moderator


Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 994
Skąd: Radom
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 11:56 pm   

Powróci opcja "idź do pierwszego nieczytanego posta" ?
 
 
darek_radom 

Dołączył: 29 Maj 2008
Posty: 207
Skąd: Radom
  Wysłany: Nie Lut 14, 2010 6:04 pm   

Powiadomienia o nowych postach przychodzą jak chcą i kiedy chcą - czy to tylko mój problem? (moja poczta oczywiście działa poprawnie)

PS.Przepraszam za zaśmiecenie Shoutboxa - za późno doczytałem, gdzie mam zgłosić problem. :oops:
 
 
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 7:50 pm   

żadne zaśmiecanie :)
po prostu mnie jest wygodniej reagowac na problemy technicze kiedy sa w jednym watku :)
co do poczty - ja nie mam problemow. ale zalezy to od serwera na jakim masz poczte. niektore przetrzymuja jakis czas posty w tzw kwarantannie.
 
 
Psycho_Mantis 
Moderator


Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 2185
Skąd: Radom (Os. Południe)
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 10:54 pm   

Lepsze jest wrogiem dobrego. Stare forum wyglądało po prostu lepiej.
Tutaj mógłby przetrwać gdyby chociaż polskie znaki się poprawnie wyświetlały :P
_________________
Os. Południe w Radomiu:
> https://www.facebook.com/Os.Poludnie
> http://www.OsiedlePoludnie.pl
 
 
Damian Maciąg 
Junior Admin
idealista?

Dołączył: 02 Sty 2009
Posty: 1620
Skąd: Radom - Obozisko
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 11:55 pm   

Ale mi się te polskie znaki wyświetlają poprawnie - w różnych przeglądarkach i systemach operacyjnych. Po prostu zmień ustawienia języka.
_________________
Blog Damiana Maciąga
Radom - miasto wojewódzkie!
 
 
 
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 7:55 am   

Psycho_Mantis napisał/a:
Lepsze jest wrogiem dobrego. Stare forum wyglądało po prostu lepiej.
Tutaj mógłby przetrwać gdyby chociaż polskie znaki się poprawnie wyświetlały :P


Zmień ustawienia językaw profilu. Polecam ogłoszenie u góry forum :)
 
 
Gladzior 
Moderator


Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 994
Skąd: Radom
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 10:22 pm   

Powróci opcja "idź do pierwszego nieczytanego posta" ?
 
 
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 10:25 pm   

popracuję nad tym :)
 
 
Psycho_Mantis 
Moderator


Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 2185
Skąd: Radom (Os. Południe)
Wysłany: Śro Lut 17, 2010 4:53 pm   

rj napisał/a:
Psycho_Mantis napisał/a:
Lepsze jest wrogiem dobrego. Stare forum wyglądało po prostu lepiej.
Tutaj mógłby przetrwać gdyby chociaż polskie znaki się poprawnie wyświetlały :P


Zmień ustawienia językaw profilu. Polecam ogłoszenie u góry forum :)

Niestety: zmieniam, wychodze w forum. Wchodze jeszcze raz i ponownie jest English...
_________________
Os. Południe w Radomiu:
> https://www.facebook.com/Os.Poludnie
> http://www.OsiedlePoludnie.pl
 
 
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
Wysłany: Śro Lut 17, 2010 5:04 pm   

poprawiłem Twoje ustawienia. spróbuj sie teraz zalogować :)
 
 
danius14 


Dołączył: 23 Kwi 2008
Posty: 672
Skąd: XV lecie
Wysłany: Śro Lut 17, 2010 5:30 pm   

Mam ten sam problem co PM
 
 
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
Wysłany: Śro Lut 17, 2010 5:35 pm   

Spróbuj teraz
 
 
danius14 


Dołączył: 23 Kwi 2008
Posty: 672
Skąd: XV lecie
Wysłany: Śro Lut 17, 2010 6:11 pm   

Już dobrze. Dziękuje.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 9