.:: Forum :.. Strona Główna .:: Forum :..
Osoby zamieszczające wypowiedzi na Forum rozpowszechniają swoje wypowiedzi na własną odpowiedzialność. Każdy wyrażający swoje opinie na Forum ponosi odpowiedzialność za wszelkie roszczenia osób trzecich z tytułu naruszenia praw tych osób.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
WALCZYMY O WOJEWÓDZTWO RADOMSKIE       Regulamin Forum     Przydatne narzędzia i gadżety: Jak cytować artykuły z prasy? | Logotypy do cytowań

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Generalna przebudowa forum
Autor Wiadomość
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
Wysłany: Śro Lut 10, 2010 10:44 pm   Generalna przebudowa forum

No i stało się. Załadowałem zupełnie nowy skrypt forum. Stary miał sporo błędów a instalacja kolejnych łatek jakkolwiek naprawiała doraźnie określone problemy, to generowała przy okazji szereg innych. Ten jest stabilniejszy i daje wiecej mozliwosci.

Proponuję w tym wątku zgłaszać uwagi/ propozycje etc.

PS. Wiem że niektórzy przyzwyczaili się do starego image ale trzeba iśc z postępem :D
 
 
Damian Maciąg 
Junior Admin
idealista?

Dołączył: 02 Sty 2009
Posty: 1620
Skąd: Radom - Obozisko
Wysłany: Śro Lut 10, 2010 11:31 pm   

Mam nadzieję, że powrócą polskie znaki...
_________________
Blog Damiana Maciąga
Radom - miasto wojewódzkie!
 
 
 
teta 


Dołączył: 13 Sty 2008
Posty: 1218
Skąd: ul. S. Moniuszki
Wysłany: Śro Lut 10, 2010 11:49 pm   

Ja bym prosił poszerzyć to jeszcze bo dalej po bokach sa puste pasy
_________________
Radom na SkyscraperCity
 
 
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
  Wysłany: Czw Lut 11, 2010 6:33 am   

Kranik007 napisał/a:
Mam nadzieję, że powrócą polskie znaki...


a gdzie ich nie ma?
ja na razie nie znalazłem miejsca, w którym by nie było. proszę o dokładne info

teta napisał/a:
Ja bym prosił poszerzyć to jeszcze bo dalej po bokach sa puste pasy


dałem 100px. mało? jak by co mogę poszerzyć :mrgreen:
 
 
rolnik 


Dołączył: 05 Wrz 2008
Posty: 16
Skąd: Radom
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 7:56 am   

U mnie ta zmiana języka w profilu podziałała :mrgreen:
 
 
teta 


Dołączył: 13 Sty 2008
Posty: 1218
Skąd: ul. S. Moniuszki
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 7:00 pm   

rj napisał/a:

dałem 100px. mało? jak by co mogę poszerzyć :mrgreen:


U mnie okno wygląda tak:

_________________
Radom na SkyscraperCity
 
 
Damian Maciąg 
Junior Admin
idealista?

Dołączył: 02 Sty 2009
Posty: 1620
Skąd: Radom - Obozisko
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 7:52 pm   

Zamiast polskich znaków były bardzo dziwne znaki, ale po zmianie na "Polski" wszystko wróciło do normy ;)
_________________
Blog Damiana Maciąga
Radom - miasto wojewódzkie!
 
 
 
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 8:29 pm   

przepraszam za omyłkę - 1000px ofkors ;)

teta: masz po prostu ogromniasty monitor :mrgreen:
 
 
Damian Maciąg 
Junior Admin
idealista?

Dołączył: 02 Sty 2009
Posty: 1620
Skąd: Radom - Obozisko
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 8:41 pm   

Ale ja mam tak samo jak Teta, a mam standardowego (chyba) laptopa 15,4'...

edit: Czy u Was też jest o jedną godzinę do przodu na forum??
_________________
Blog Damiana Maciąga
Radom - miasto wojewódzkie!
 
 
 
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 9:00 pm   

Dobra. Dałem szerokośc auto. Dajcie znać czy się nie rozjeżdża.
Czas niestety każdy musi ręcznie poprawić w swoim profilu. W ogłoszeniu u góry forum ściągawka.
 
 
Damian Maciąg 
Junior Admin
idealista?

Dołączył: 02 Sty 2009
Posty: 1620
Skąd: Radom - Obozisko
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 9:48 pm   

Teraz jest na cała szerokość monitora i myślę, że jest ok. Co do czasu, to u mnie jest ok, ale np Miro napisał post niby o 21 z hakiem a była po 20 :) Ja mam ustawiony czas środkowoeuropejski :mrgreen:
_________________
Blog Damiana Maciąga
Radom - miasto wojewódzkie!
 
 
 
teta 


Dołączył: 13 Sty 2008
Posty: 1218
Skąd: ul. S. Moniuszki
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 9:53 pm   

Kranik007 napisał/a:
Teraz jest na cała szerokość monitora i myślę, że jest ok.


Jest ok
_________________
Radom na SkyscraperCity
 
 
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 9:54 pm   

Styl który został zaimplementowany jako domyślny czas ma
EET + 2 godziny
 
 
Damian Maciąg 
Junior Admin
idealista?

Dołączył: 02 Sty 2009
Posty: 1620
Skąd: Radom - Obozisko
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 11:44 pm   

Czy zmieniony został czas automatycznego wylogowania? Bo wydaje mi się, że teraz wylogowuje o wiele szybciej niż przed zmianami...
_________________
Blog Damiana Maciąga
Radom - miasto wojewódzkie!
 
 
 
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 6:15 am   

Tak. Ale to się da zmienić. Jakeś propozycje?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 9