Co zrobić z tragicznym przejściem na Słowackiego? |
Co zrobić z tragicznym przejściem na Słowackiego? |
a) Wykonanie azylu dla pieszych (małej wysepki) przy osi jezdni. |
|
20% |
[ 3 ] |
b) Zainstalowanie wzbudzanej sygnalizacji świetlnej (włączanej przyciskiem przez pieszych) |
|
20% |
[ 3 ] |
c) Zainstalowanie ostrzegawczych świateł błyskowych na znakach drogowych "przejście dla pieszych" obok jezdni. |
|
6% |
[ 1 ] |
d) Budowa kładki dla pieszych |
|
6% |
[ 1 ] |
e) Budowa przejścia dla pieszych w konstrukcji wiaduktu (w postaci tunelu pod jezdnią) |
|
20% |
[ 3 ] |
f) Likwidacja przejścia dla pieszych |
|
6% |
[ 1 ] |
g) Budowa wyniesionego przejścia dla pieszych |
|
20% |
[ 3 ] |
h) Inne rozwiązanie |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 3 |
Wszystkich Głosów: 15 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
gregory_z_radomia [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Gru 02, 2009 8:03 pm Co zrobić z tragicznym przejściem na Słowackiego?
|
|
|
Proponuje ankietę na temat proponowanych zmian na rzecz poprawy bezpieczeństwa na przejsciu przed wiaduktem wzdłóż ulicy Słowackiego.
teta: dodałem brakującą opcję w ankiecie |
Ostatnio zmieniony przez gregory_z_radomia Śro Gru 02, 2009 9:47 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
teta

|
Wysłany: Śro Gru 02, 2009 8:14 pm
|
|
|
A gdzie w ankiecie jest przejście wyniesione? |
_________________ Radom na SkyscraperCity |
|
|
|
 |
Psycho_Mantis
Moderator

|
|
|
|
 |
redoxygene
Gość
|
Wysłany: Śro Gru 02, 2009 8:51 pm
|
|
|
Psycho_Mantis napisał/a: | teta napisał/a: | A gdzie w ankiecie jest przejście wyniesione? |
Dokładnie, Na takie rozwiązanie chciałem zagłosować |
I ja sie dolaczam do pytania. Poza tym nie podoba mi sie tworzenie nowego dzialu bez konsultacji, zwlaszcza, ze jest to temat infrastruktury! Wszystkie ankiety mozna zawierac w watkach - do tego jest ta opcja! |
|
|
|
 |
redoxygene
Gość
|
Wysłany: Śro Gru 02, 2009 9:02 pm
|
|
|
Co do rozmow na wazne tematy - jak najbardziej w watkach tematycznych, a co do ankiet niezwiazanych z inwestycjami jeszt dzial Off Topic. |
|
|
|
 |
Damian Maciąg
Junior Admin idealista?
|
Wysłany: Śro Gru 02, 2009 9:06 pm
|
|
|
teta napisał/a: | A gdzie w ankiecie jest przejście wyniesione? |
Otóż to, ja też chciałem tak zagłosować, ale że nie ma takiej opcji, dlatego zagłosowałem na "Inne rozwiązanie" - czy jakoś tak |
_________________ Blog Damiana Maciąga
Radom - miasto wojewódzkie! |
|
|
|
 |
gregory_z_radomia [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Gru 02, 2009 9:20 pm
|
|
|
A i jeszcze jedno, oddzielny temat "ankieta" został stworzony jako publiczny, co oznacza że na ankiety zamieszczone w tym dziale będzie mógł zagłosować każdy Internauta niezarejstorwany na forum. Pomoże to nam na zbieranie opinii ludzi nie tylko związanych z forum. |
Ostatnio zmieniony przez gregory_z_radomia Śro Gru 02, 2009 9:53 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|