|
.:: Forum :.. Osoby zamieszczające wypowiedzi na Forum rozpowszechniają swoje wypowiedzi na własną odpowiedzialność. Każdy wyrażający swoje opinie na Forum ponosi odpowiedzialność za wszelkie roszczenia osób trzecich z tytułu naruszenia praw tych osób. |
 |
Kultura i rozrywka - Dyskoteki & Kluby
damiano - Nie Lut 21, 2010 9:20 pm Temat postu: Dyskoteki & Kluby Nowy watek w ramach rozrywki. Nasuwa sie pytanie co powstanie w miejscu Czarnej owcy. Na str internetowej mozna znalezc inf ze: Z dniem 15 lutego 2010 roku Klub Muzyczny Czarna Owca Zakończył swoją działalność. Czy tamtejsza okolica pozwala na zrobinie czegos sensownego?
qwerty - Nie Lut 21, 2010 11:12 pm
Miejmy nadzieje , że klub zmieni swoje wsiowe oblicze. Mnie natomiast nurtuje już od dawien dawna budynek na rogu Struga/25 czerwca tudzież Żwirki i Wigury (klub bordo) gdzie brakuje dachu od ładnych paru lat, przed laty (kilkudziesięciu laty) był tam dosyć spory ceglany komin , bodajże wytwarzano tam wino ? W budynku tkwi naprawde ogromny potencjał , a tylko szkoda patrzeć na jego aktualny wygląd...
Psycho_Mantis - Czw Lut 25, 2010 11:10 am
damiano napisał/a: | Nowy watek w ramach rozrywki. Nasuwa sie pytanie co powstanie w miejscu Czarnej owcy. Na str internetowej mozna znalezc inf ze: Z dniem 15 lutego 2010 roku Klub Muzyczny Czarna Owca Zakończył swoją działalność. Czy tamtejsza okolica pozwala na zrobinie czegos sensownego? |
No ja słyszałem, że tak będzie "Fantazja", ale nie dopytałem znajomego czy sobie żartów ze mnie nie robi
danius14 - Czw Lut 25, 2010 5:32 pm
Ja słyszałem że Czarna Owca Została zamknięta bo jakiegoś chłopaka zabito. (plotki?)
Także słyszałem że G2 ma się rozbudować do 3 sal.
Jimoch - Pią Lut 26, 2010 7:06 am
Danius to nie są plotki, a wydarzenie miało miejsce w ostatki...
Gladzior - Nie Lut 28, 2010 9:19 pm
Jimoch podeslalbys proszę informacje na priv.
A co do G2 to możliwe,bo ruch tam jest znaczny, tylko za bardzo nie ma tam miejsca.
czyzo - Nie Sie 29, 2010 12:11 pm
Wie ktoś może co się dokładnie dzieje na Grzecznarowskiego, tu przy wjeździe do G2, w dawnym łuczniku powstaje - MOJITO CLUB? Czyżby coś nowego? Nigdzie żadnych info na ten temat..
Gladzior - Czw Paź 07, 2010 2:15 pm
Mojito otwarte. Opinie na "gazetowych" forach.
W którymś budynku na piętrze powstaje klub bilardowy. Dzieje się, nie można powiedzieć.
firebwoy - Czw Paź 07, 2010 3:46 pm
Na pl. Jagielonskim w dawnym Groszu powstał nowy klub Piwnica.
Z kolei na Wałowej 45 coś nowego Club Enigma Caffe http://enigma.strefa.pl/
viviusek - Pon Paź 25, 2010 11:20 pm
klub bilardowy "break 147" miał otwarcie w tą sobotę a miejsce w którym się znajduje to : ul. 1905 Roku 1/9 Niedaleko G2, Budynek Kolorino na pierwszym piętrze
firebwoy - Sob Mar 05, 2011 1:14 pm
Szykują coś w galerii Rosa na 2. piętrze.
adam89p - Nie Mar 06, 2011 2:04 pm
firebwoy napisał/a: | Szykują coś w galerii Rosa na 2. piętrze. |
Chyba chodzi Ci o BC Club. Ktoś ma jakieś informacje co to dokładnie będzie za lokal?
rafin73 - Sob Mar 12, 2011 5:16 pm
Czyżby szykowało się otwarcie nowego klubu w Radomiu?
Niestety poza poniższym ogłoszeniem o naborze - nie znalazłem żadnych innych "ciekawostek przyrodniczych w tym temacie"
Kierownik Klubu Muzycznego
Firma: BC CLUB 4 SP. Z O.O.
Miejsce pracy: Radom
Opis stanowiska:
# przygotowanie strategi działalności klubu
# efektywne zarządzanie klubem
# budowanie zespołu
# dbałość o jak najwyższe standardy produktu oraz obsługi klienta
# nadzór nad organizacją imprez
# koordynowanie realizacji planów finansowych
Od kandydatów oczekujemy:
# minimum dwuletniego doświadczenia w branży rozrywkowej
# doświadczenie w zarządzaniu personelem
# kreatywność, inicjatywa, bardzo dobra organizacja pracy
# znajomość rynku rozrywkowego
# orientacja na klienta i determinacja w dążeniu do celu
Oferujemy:
# umowę o pracę
# atrakcyjny system wynagrodzeń
# pracę w młodym zespole
# możliwość rozwoju
Aplikacje (CV ze zdjęciem + list motywacyjny) w tytule: Kierownik prosimy kierować na e-mail: klub.kosmos@gmail.com
Źródło:
Gazeta Praca
KY - Sob Mar 12, 2011 5:58 pm
BC to jest to, co otwierają na drugim piętrze w Galerii Rosa
GBE - Nie Mar 20, 2011 11:21 am
BC w galerii na 2pietrze podobno ma byc typowym klubem tanecznym zeby oddzielic czesc rozrywkowa w postaci gier typu kregle, bilard etc. od imprez tanecznych.
Czy ktos moze byl w tym break 147 i moze powiedziec cokolwiek jak to wyglada??typowy klub bilardowy w standardzie radomskim czyli 3,4 stoly i koniec, czy cos lepszego??
|
|