.:: Forum :.. Strona Główna .:: Forum :..
Osoby zamieszczające wypowiedzi na Forum rozpowszechniają swoje wypowiedzi na własną odpowiedzialność. Każdy wyrażający swoje opinie na Forum ponosi odpowiedzialność za wszelkie roszczenia osób trzecich z tytułu naruszenia praw tych osób.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
WALCZYMY O WOJEWÓDZTWO RADOMSKIE       Regulamin Forum     Przydatne narzędzia i gadżety: Jak cytować artykuły z prasy? | Logotypy do cytowań

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Logotypy mediów do cytowań
Autor Wiadomość
maximus 

Dołączył: 06 Wrz 2011
Posty: 692
Skąd: Radom
Wysłany: Śro Lis 16, 2011 12:37 am   

Mam propozycję, żeby przy tych logotypach podać tekst od razu w postaci:

img]http://img188.imageshack.us/img188/2024/gazetaradom2.jpg[/img]

(celowo wywaliłem ten nawias kw. na początku, bo inaczej by się pokazał rysunek :) )

czyli taki jaki ma być wklejony w poście.

Nie wiem jak u Was, ale u mnie kliknięcie w Img przy pisaniu postu i wstawienie adresu, umieszcza go na końcu a nie tam gdzie jest kursor. Może to by przyspieszyło trochę dodawanie takich postów.

Oczywiście ten link który jest też może zostać, i każdy będzie korzystał z tego z którego mu wygodniej.
 
 
redoxygene 
Moderator


Dołączył: 11 Lut 2010
Posty: 2547
Skąd: Radom
Wysłany: Śro Lis 16, 2011 3:02 am   

Jestem za! Jeśli chodzi o wywalanie na koniec postu - zawsze tak było, niestety...
 
 
KY 
Moderator

Dołączył: 11 Sty 2008
Posty: 1726
Skąd: Borki
Wysłany: Śro Lis 16, 2011 5:18 pm   

Nie trzeba nawet usuwać (a potem podczas postowania artykułu z powrotem dodawać) nawiasu. Wystarczy zaznaczyć "wyłacz BBCode" w opcjach wysyłania postu z logotypami.


[img]http://img188.imageshack.us/img188/2024/gazetaradom2.jpg[/img]
 
 
Psycho_Mantis 
Moderator


Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 2185
Skąd: Radom (Os. Południe)
Wysłany: Śro Lis 16, 2011 6:05 pm   

Zrobi się :)
_________________
Os. Południe w Radomiu:
> https://www.facebook.com/Os.Poludnie
> http://www.OsiedlePoludnie.pl
 
 
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
Wysłany: Śro Lis 16, 2011 6:14 pm   

:)
_________________
Kolej na Radom !
 
 
maximus 

Dołączył: 06 Wrz 2011
Posty: 692
Skąd: Radom
Wysłany: Śro Lis 16, 2011 8:25 pm   

super
 
 
Psycho_Mantis 
Moderator


Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 2185
Skąd: Radom (Os. Południe)
Wysłany: Czw Lis 17, 2011 3:52 pm   

Tylko zastanawiam się jak mam dac ten nawias :D
[ img]etc ? i sobie spacje bedziecie kasować?
_________________
Os. Południe w Radomiu:
> https://www.facebook.com/Os.Poludnie
> http://www.OsiedlePoludnie.pl
 
 
maximus 

Dołączył: 06 Wrz 2011
Posty: 692
Skąd: Radom
Wysłany: Czw Lis 17, 2011 4:46 pm   

tak jak to opisał KY powyżej

wyłączając BBCODE w (w opcjach na dole) i dając normalnie cały tekst
 
 
firebwoy 
Moderator
kierownik roweru


Dołączył: 30 Sie 2008
Posty: 804
Skąd: Radom, Łódź
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 7:55 pm   

Miro napisał/a:
^^ mówisz i masz :grin:

[url=http://img840.images...dik.jpg]Obrazek[/URL]

Mantisie, następne do kolekcji.


Może by tak podmienić na nowe logo?
_________________
Darmowa Mapa - Pomóż w jej tworzeniu!
 
 
Psycho_Mantis 
Moderator


Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 2185
Skąd: Radom (Os. Południe)
Wysłany: Czw Gru 22, 2011 12:28 am   

Spokojnie, jeszcze nie jest podmienione na ich stronie :)
_________________
Os. Południe w Radomiu:
> https://www.facebook.com/Os.Poludnie
> http://www.OsiedlePoludnie.pl
 
 
Psycho_Mantis 
Moderator


Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 2185
Skąd: Radom (Os. Południe)
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 10:45 am   

- dodanie Cozadzień
- uaktualnienie loga MZDiK
- alfabetyczne uporządkowanie wszystkich logotypów
_________________
Os. Południe w Radomiu:
> https://www.facebook.com/Os.Poludnie
> http://www.OsiedlePoludnie.pl
 
 
KL_Radom 

Dołączył: 01 Wrz 2011
Posty: 222
Skąd: Radom
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 11:31 am   


Logo PKS Radom => http://www.pksradom.pl/tl...images/logo.png
 
 
Wolfchen 
Pieszy kierowca ;)


Dołączył: 01 Gru 2009
Posty: 3787
Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Sty 21, 2013 5:08 pm   

Można dodać logotyp PL Radom ;)
_________________
[M2] 7 9 22 24 25 111 117 118 127 158 185 318 385 N22 N24 N72
 
 
 
Psycho_Mantis 
Moderator


Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 2185
Skąd: Radom (Os. Południe)
Wysłany: Pon Sty 21, 2013 8:13 pm   

Wolfchen napisał/a:
Można dodać logotyp PL Radom ;)
Obrazek

Zrobione, jest pod MZDiK :)
_________________
Os. Południe w Radomiu:
> https://www.facebook.com/Os.Poludnie
> http://www.OsiedlePoludnie.pl
 
 
rj 
Site Admin


Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 2113
Skąd: Radom(Ustronie)/Kraków
Wysłany: Pon Sty 21, 2013 8:47 pm   

:)
_________________
Kolej na Radom !
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku


Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 9